Coses que hem de considerar abans de contractar un pintor professional

En el clàssic de Mark Twain “Les aventures de Tom Sawyer”, Tom enganya als seus amics perquè pintin la propietat de la seva tia… probablement no tindràs aquesta sort, però hi ha bones raons de contractar un pintor professional per portar a terme aquesta tasca.

Hauries d’anar amb un pintor professional o no? Si no tens l’ajuda d’en Tom,  abans de prendre la decisió considera el següent:

Dins o fora?

A l’interior hi ha pisos sòlids, sostres assolibles i llum de treball de llum uniforme. A l’exterior, el terreny irregular fa que sigui difícil col·locar escales i aconseguir els ràfecs del sostre.

La naturalesa tampoc és la teva amiga aquí: la rosada pot causar problemes d’adhesió a la pintura, i la pluja pot arruïnar la pintura encara humida.

Una habitació o tota la casa?

Pintar una habitació és un projecte raonable de dissabte… Multiplica el temps que empraràs per a moure els mobles, preparar les parets i escatar els acabats vells pel nombre d’habitacions de la casa, i és possible que desitgis contractar ajuda professional.

Pintor professional a Barcelona

Nou treball o reparació?

On les parets o els revestiments necessiten molt raspat, esquitxades i escatat, el projecte del mateix grandària pot demorar el doble…

El mateix color o canvi brusc?

Tornar a pintar amb un color similar rares vegades requereix més que imprimació per punts i una capa d’acabat. El canvi dramàtic del color en general requereix almenys dues capes, duplicant el treball de pintura.

Pintor professional

Principalment parets o fusteria?

Un corró fa un treball ràpid de parets sense obstacles. Les habitacions amb amplis sòcols, elaborats revestiments de finestres i motllures de cornisa en el sostre exigeixen més temps i esforç.

Una gran quantitat d’adorns significa molta pinzellada, fins i tot més si el treball inclou armaris i prestatges on s’endinsa en l’àmbit dels professionals del sector.

 

Pintor professional a Barcelona

La empresa encarregada hauria d’incloure tots els detalls per escrit: encara que això sona bastant simple, molts contractistes presenten ofertes com “pintar la casa per …”. Un contractista pot oferir-te una encaixada tranquil·litzadora i prometre que s’encarregarà de tots els detalls: començar a temps, treballar tots els dies, netejar, etc. Això és genial, però per què no incloure cada punt en la proposta?

Els pintors professionals inclouen descripcions de treballs de preparació i reparacions; especificacions de pintura per nom de marca, tipus, color i número de producte i una descripció completa del treball, inclosos els elements que s’ometen amb freqüència, com els interiors dels frontisses i els paravents.

Com hem vist, la contractació d’un professional en la tasca de pintar la teva casa és fonamental si vols assegurar-te d’un treball ben fet i amb garantia de resultats.

Estàs pensant a pintar el teu domicili o el teu local? Ens encantarà ajudar-te per a portar la teva idea a un gran resultat. Contacta avui mateix amb nosaltres!

Chat
Hola! 👋🏻